Apple iPhone

Apple iPhone blev offentliggjort tilbage i januar 2007, på Macworld Conference & Expo, af den daværende administrerende direktør Steve Jobs. I juni 2008, blev den nye udgave (iPhone 3G), annonceret ved Apple Worldwide Developers Conference og blev den efterfølgende måned lanceret i over 70 lande, heriblandt Danmark.

Der er blevet uddraget mere end 200 patenter til teknologien bag enheden, heriblandt det unikke iOS og dets funktioner. iOS deler teknologi med Mac OS X, som gør livet utrolig nemt. Du kan bl.a. nemt og enkelt synkronisere data (gennem AirDrop), opkald, billeder, klippe og klistre mellem enhederne (Copy & Paste), internet og meget mere!

Vi hos XPieces mener at brugervenligheden og enkeltheden bag Apple, er deres største årsag til succes den dag i dag, trods af at de måske kan halte bagefter på nogle specifikationer, kan det ikke måles på samme måde da kerne teknologien bag Apple enheder er opbygget på en anden måde.