SAMSUNG Galaxy

Den første Samsung Galaxy Smartphone enhed blev annonceret tilbage i April 2009, og efterfølgende lanceret i Juni samme år. Samsung Galaxy er en serie af smartphone enheder som er designet, produceret og markedsført af Samsung Electronics. Produktlinjen indeholder bl.a. Samsung Galaxy S (Super smart), Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy A (Alpha), Samsung Galaxy C, Samsung Galaxy J (Joy), Samsung Galaxy M (Millenial), Samsung Galaxy E (Elegant) og en masse andre.

De ovennævnte enheder, er nok dem vi støder mest på i Danmark, men Samsung har en masse smartphones enheder som de markedsfører til forskellige lande.

Samsung Galaxy enheder bruger Android OS som er produceret af Google, hvor Samsung bruger deres egen skræddersyede brugergrænseflade som hedder One UI (Også før kendt som Samsung Experience og TouchWiz)