iPhone

iPhone tilbehør

Her finder du alt vores tilbehør til følgende iPhone modeller:

Efter du har fundet telefonen (i venstre side eller på billederne) bedes du klikke på enten din telefons billede eller navn, du vil derefter blive dirigeret til din telefons side, hvorefter der vil blive vist alle de produkter vi har på lager til din telefon. Vi har 14 dages fortrydelsesret, men bytter gerne din vare til noget andet du hellere ønsker. Du kan kontakte os under fanen “Kontakt os”

Følg med på vores side eller tilmed dig vores nyhedsbrev for at få nyheder omkring nye smartphones og tilbehør!

iPhone 8 tilbehør
iPhone 8 Plus tilbehør

iPhone 7 

iPhone 7 og iPhone 7 Plus er en af Apples nyeste telefoner på markedet, telefonen er tyndere end de klassiske telefoner. Udover dette har den et eksklusivt look, hvilket vil være en skam at smadre eller ridse på den ene eller den anden måde. Vi har udover Beskyttelse også andre former for tilbehør som opladere, trådløse headset og en masse andet.

Se vores produkter til iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus’ nye “dual kamera” eller på dansk Double kamera, har det sværere ved at sætte sig ind i standarde Covers, Etuier el. andre former for beskyttelse. Vi sørger for at din telefon er beskyttet og at du kan bruge dit Dual-camera uden nogle problemer. Vi har udover Beskyttelse også andre former for tilbehør som opladere, trådløse headset og en masse andet.

Se vores produkter til iPhone 7 Plus

iphone-se-tilbehoer-tilbehoer-til-iphone-se

iPhone SE

iPhone SE er en af de hurtigste telefoner af sin størrelse og med ny teknologi i telefonen følger der også nyt teknologisk udstyr, tilbehør, samt beskyttelse til iPhone SE fra vores side.

Udover en masse teknologisk udstyr, er den samme størrelse som iPhone 5 og iPhone 5s hvilket gør at den passer i de fleste Covers, Etuier & andet til iPhone 5-serien.

Se vores produkter til iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s er også en af de nyere telefoner fra Apple iPhone serien. Som har det samme klassiske design som iPhone 6, men er indeni meget mere anderledes end 6’eren. Den fortjener ordentligt tilbehør og beskyttelse i enhvers hverdag.

Se vores produkter til iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6s Plus er også en af de nyere telefoner fra Apple iPhone serien. Som har det samme store flotte design som iPhone 6 Plus, men er indeni meget mere anderledes end iPhone 6 Plus. Den fortjener ordentligt tilbehør og beskyttelse i enhvers hverdag.

Se vores produker til iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 er også en forholdvis nyere telefon som er ændret i design i forhold til de forrige iPhone-serier. iPhone 6 og iPhone 6 Plus kan være svære at vænne sig til grundet en større størrelse i forhold til forgængerne, og det er derfor en god ide at beskytte den så når uheldet er ude og du taber den, vil dit cover eller Etui spille en stor faktor om hvorvidt den vil gå i stykker, smadre skærmen, eller andet.

Beskyt din iPhone 6 allerede fra i morgen med vores hurtige leveringstider!

Se vores produkter til iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus er også en forholdvis nyere telefon som er ændret i design i forhold til de forrige iPhone-serier. iPhone 6 og iPhone 6 Plus kan være svære at vænne sig til grundet en større størrelse i forhold til forgængerne, og det er derfor en god ide at beskytte den så når uheldet er ude og du taber den, vil dit cover eller Etui spille en stor faktor om hvorvidt den vil gå i stykker, smadre skærmen, eller andet.

Beskyt din iPhone 6 Plus allerede fra i morgen med vores hurtige leveringstider!

Se vores produkter til iPhone 6 Plus

iPhone 5s

iPhone 5s udkom tilbage i 2013 sammen med iPhone 5c, selvom de ligner hinanden meget er der en mindre forskel på størrelse og bredden hvilket gør at de ikke passer i det samme Etui, eller cover.

Vores covers, og etuier er lavet til hver enkelt telefon.

Se vores produkter til iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone 5c udkom tilbage i 2013 sammen med iPhone 5s og er derfor en af de lidt ældre telefoner i iPhone serien. Men det er ikke ensbetydende med at vi ser ned på den som den er mindre værd! Vi har også et stort udvalg af tilbehør og beskyttelse til netop din iPhone 5c.

Se vores produkter til iPhone 5c

iPhone 5

iPhone 5 er samme størrelse som de nyere telefoner iPhone 5s og iPhone SE og kan derfor passe i de samme Etuier, covers eller andet. Selvom telefonen er gammel er den stadig fyldt med vilde specifikationer som stadig gør den værdig nok til at blive beskyttet.

Se vores produkter til iPhone 5 her

iPhone 4s

iPhone 4s er sammen med iPhone 4 en af de lidt mere ældre telefoner end de nyere iPhones, vi ved derfor at man ikke er villig til at ofre så meget på den selvom telefonen har en større betydning for brugeren. Vi håber på at du finder noget som passer dit behov og dit budget til din iPhone 4s.

Se vores produkter til iPhone 4s

iPhone 4

iPhone 4 er sammen med iPhone 4s en af de lidt mere ældre telefoner end de nyere iPhones, vi ved derfor at man ikke er villig til at ofre så meget på den selvom telefonen har en større betydning for brugeren. Vi håber på at du finder noget som passer dit behov og dit budget til din iPhone 4.

Se vores produkter til iPhone 4