Handelsbetingelser XPieces.dk

Vi har gjort vores handelsbetingelser så nemt og enkelt som muligt, så du som kunde let og enkelt kan forstå hvad du kan gøre krav på, når du køber dine varer hos XPieces.dk.

Generelle oplysninger om xPieces.dk

CVR: 36293683

Adresse: Castorvænget 16

Post nr. & by: 7000, Fredericia

Email: Kontakt@xPieces.dk

Etableringsår: 2015

Betaling

XPieces.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. dansk moms.

XPieces.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Som betyder at andre ikke kan læse med, når du indtaster dine informationer.

Fragt og levering

Når du køber noget hos XPieces.dk, udvælger vi ud fra din ordre og adresse den mest fordelagtige forsendelsesløsning direkte til din dør. Leveringstid og -sted er ikke gældende ved køb igennem samarbejdspartnere.

Leveringstider

Danmark: 2-4 hverdage

Sverige: 5-10 dage.

Alle ordre før kl 15, vil blive håndteret samme dag!

Reklamation

Når du handler på https://xpieces.dk/ gives der 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen/fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig, grov, eller anden skadeforvoldende brug af produktet.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, du har opdaget manglen eller fejlen ved produktet. Hvis du gør dig brug af din reklamation indenfor 2 måneder efter, fejlen eller manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved returnering, vil dine fragtomkostninger blive forudbetalt. (Informationer følger ved en evt. reklamation)

Vi er ikke i stand til at kunne tage kontakt til dig hvis du udfylder forkerte informationer.

Du bedes oplyse os, på en detaljeret måde, hvad fejlen eller manglen er, når du benytter dig af din reklamation. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Produktet skal altid sendes i forsvarligt emballage eller andet, og du er ansvarlig for produktet fra afsendelse til modtagelse hos os.

Vi beholder os retten til at tilbageholde betalingen, indtil produktet er modtaget.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Alle der handler hos xPieces.dk, har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten/-fristen udløber efter 14 dage, fra dagen du har modtaget alle dine produkter.
Du skal indenfor fristens udløb meddele os om, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, ved at mærke et relevant “emnefelt” i din mail til os.

Du kan kontakte os vedrørende returret, fortrydelsesret eller andet på ovenstående Email under emnet “Generelle oplysninger om xPieces.dk”. Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af ordren uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal indenfor 14 dage, efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, sende produktet tilbage. Ved returnering er du ansvarlig for, at produktet er pakket ind på en forsvarlig måde, så standen på produktet ikke svækkes. Vi forventer at produktet er i originalstand med indpakningen, medmindre andet er aftalt. Du bærer selv risikoen for fra afsendelse til modtagelse hos vores kontor/lager.

Returnering foregår på den måde at vi opretter et retur label som bliver sendt pr. email, som skal printes ud og afleveres til nærmeste pakkeshop. (Oplysninger følger ved en returnering)

Stand

Du hæfter kun for den eventuelle forringelse af produktets værdi, som skyldes håndtering eller andet en hvad der er nødvendigt for at kunne fastslå produktets egenskaber, eller måden, den fungerer på.

Du kan afprøve produktet som i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis produktet er prøvet udover dette, vil vi betragte den som brugt.

For at modtage det fulde beløb, må du kun “prøve produktet” som i en fysisk butik og intet udover dette.

Tilbagebetaling

Ved fortrydelse af dit køb, får du naturligvis det beløb du har betalt til os, tilbage. Ved værdiforringelse, fratrækkes dette i købsbeløbet. Ved benyttelse af din fortrydelsesret, refunderer vi hele beløbet inkl. Leveringsomkostninger og ekskl. Meromkostninger som hvis du har valgt hurtigere levering fremfor vores billigste leveringsmetode.

Vi tilbageholder betalingen, indtil vi har modtaget produktet retur, medmindre du har givet os et bevis på at produktet/ordren er sendt.

Retur

For at fremskynde processen bedes du vedhæfte en kopi af ordrebekræftelsen, og det produkt du ønsker returneret så vi ved modtagelse af det returnerede produkt, ved hvilken betaling/ordre vi skal tilbagebetale.

Andre spørgsmål?

Fandt du ikke det svar du søgte efter? Få svar på dine spørgsmål i nedenstående sektioner