Om os

xpieces logo med vores slogan - alt det du ønsker i et sted!Om XPieces.dk

XPieces.dk er en webbaseret butik, som sælger tilbehør til smartphones. Vi bestræber os på at have en online shop i trygge rammer, hvor din sikkerhed er i fokus.

Derudover prøver vi at kunne levere tilbehør, covers etuier til enhver nyere smartphone på markedet, til en fordelagtig pris. Selvom vores priser ligger i den lave ende, er det ikke ensbetydende med at vi går på kompromis med kvaliteten af vores produkter.

Vi tester altid vores produkter nøje igennem og ligger meget vægt på holdbarhed, og stilrent design. Du kan allerede nu inde på vores side finde tilbehør til en masse smartphones.

Find din enhed her!

Feedback? Ja tak!
Vi hører gerne fra vores gæster, med hensyn til både ris og ros. Vores medarbejdere smiler altid over mail eller telefon, og er altid klar til at hjælpe dig. Vi lader dig ikke vente længe! Vi betræber os på at svare alle mails indenfor 24 timer.

Kontakt os her Eller udfyld formularen længere nede på siden.

Sikkerhed hos XPieces.dk
XPieces.dk er et sikkert sted at handle for enhver person, vi ønsker at gøre enhver gæst tilfreds. Vores udbyder af betalingsmoduler er et topsikret system som er sikret mod hackere og andet der kan forekomme på internettet. Du skal derfor ingen bekymring have, når du handler hos os, og vi besvarer gerne din spørgsmål hvis du har nogle spørgsmål om vores sikkerhed.

Du kan læse mere omkring vores persondatapolitik, eller om dine rettigheder når du handler hos os, under vores handelsbetingelser.

 

 

Har du spørgsmål?

Kontakt os ved at udfylde formularen her:

Husk altid at tjekke om dine oplysninger er rigtige, så vi kan kontakte den rigtige person når vi besvarer din besked til os.

Vi takker mange gange for din besked på forhånd!