Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S er en af de mest solgte serier af Samsung, og er kendt verdenen over. Telefonerne er holdbare og gode uanset model. Specifikationsmæssigt er det en bedre telefon end andre men samtidig også dyrere. Vi vil derfor anbefale alle at beskytte deres Samsung Galaxy S med enten et cover, etui, eller andet så når uheldet er ude, behøves du ikke at betale en større sum penge for en reservedel men en mindre sum for et Cover, Etui eller måske bare et panserglas?

Vi har Covers, Etuier og andet til følgende modeller af Samsung Galaxy S:

Samsung Galaxy S3 & Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S4 & Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S5Samsung Galaxy s5 Mini

Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6 EdgeSamsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung Galaxy S7Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S8Samsung Galaxy S8 Plus

Er du i tvivl over hvilken telefon du har?

Længere nede kan du se billeder af telefonmodellerne, og klikke dig ind ved at trykke på billedet. Du vil herefter blive ledt til en side med tilbehør covers & etuier skræddersyet til din telefonmodel. Hvis du stadig er i tvivl kan du kontakte vores kundeservice som vil guide dig igennem til at finde din telefons navn.

Samsung Galaxy S8 tilbehør

Samsung Galaxy S8 Plus tilbehør

Tilbehør til Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge er en nyere og forbedret version af S6 Edge, hvor design og ydeevne ikke er noget selskabet har gået på kompromis med. Samsung Galaxy S7 edge er en telefon for de der elsker innovation, Teknologi og alt i et. Vi mener at man som bruger af Samsung Galaxy S7 edge, skal give telefonen noget igen ved at beskytte den på den rigtige måde!

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S7 Edge her

Samsung Galaxy S7 tilbehør

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 er en nyere version af S6’eren, hvor de har sat fokus på design, ydeevne og holdbarhed. Telefonen indeholder en masse specifikationer, som kan gøre din hverdag lettere og det vil derfor være en skam ikke at beskytte en telefon som denne.

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S7 her

Samsung Galaxy S6 Edge tilbehør

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 edge er den første telefon med “Edge” Designet hvor mange udbydere ikke har kunne følge med dets nye design. Men vi hos xPieces giver ikke op! Vi har et stort udvalg til alle Edge modeller, som sidder perfekt på telefonen!

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S6 Edge her

Samsung Galaxy S6 Edge Plus tilbehør

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung Galaxy S6 Edge Plus er også en af de nyere telefoner udgivet af Samsung, vores covers sidder perfekt på alle Samsung Galaxy Edge modeller. Vi går også meget op i designet passer til din flotte telefon. Da telefonen gør din hverdag lettere syntes vi også at din Samsung Galaxy S6 Edge Plus fortjener ordentlig beskyttelse!

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S6 Edge Plus her

Samsung Galaxy S6 tilbehør

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 er en videreudvikling af telefonen S5 dog uden vandtæthed. Modellen er for dem der ønsker simpelthed med mere til. Telefonen er fyldt op med specifikationer, som gør din hverdag lettere på alle tænkelige måder. Samsung Galaxy S6 er en telefon med stil, som fortjener ordentlig beskyttelse ifølge os.

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S6 her

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 er stadig, trods alderen, en af de bedste telefoner på markedet og med dets kunnen har den vundet en masse priser. Vi hos xPieces.dk mener at denne telefon fortjener ordentlig beskyttelse.

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S5 her

Samsung Galaxy S5 Mini Tilbehør

Samsung Galaxy S5 Mini

Samsung Galaxy S5 Mini blev udgivet i maj 2014 og var en af de første telefoner med Fingeraftrykslæseren som sikkerhedsfunktion. Den har samme design som “faderen” Samsung Galaxy S5, men er blot en mini version af denne.

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S5 Mini her

Samsung Galaxy S4 Tilbehør

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 mini blev offentliggjort tilbage i marts 2013, og var en af de mest solgte telefoner på markedet, med salg over 20 millioner på blot 6 måneder. Dens funktioner som at kunne opfange dine fingres bevægelser uden berøring samt ‘eye tracking’ funktionen, gjorde at tech-lovers simpelthen var vilde med den.

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S4 her

Samsung Galaxy S4 Mini tilbehør

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini blev udgivet i maj 2013, med Android Lollipop versionen, den blev til en meget større succes indenfor ‘mini’ branchen målt i forhold til Galaxy S3 mini.

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S4 Mini her

Samsung Galaxy S3 Tilbehør

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 var en af de første smartphones der revolutionerede smartphone markedet, proppet med en masse specifikationer som aldrig var set før tilbage i maj 2012. Telefonen overrasker stadig i dag med dens seje features, og har stadig et stilrent design trods alderen.

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S3 her

Samsung Galaxy S3 Mini tilbehør

Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 Mini er lillebroren til Samsung Galaxy S3, og er ligesom faderen proppet med en masse specifikationer som aldrig var set før tilbage i maj 2012.  Telefonen blev udgivet i november 2012.

Se vores udvalg til Samsung Galaxy S3 Mini her