Sony Xperia Z

Sony Xperia Z Tilbehør

Sony Xperia kommer fra det engelske ord ‘experience’, og blev brugt første gang i deres telefon Sony Xperia X1, hvor deres slogan til denne telefon var ‘I Xperia the best’ som i “Jeg oplever det bedste”. Dette var i 2008, hvilket er en forældet model. Sony var globalt kendt som Sony Ericsson som blev re-brandet til Sony, og alle kender brandet i dag.

Nedenstående kan du se hvilke produkter fra Sony Xperia vi udbyder tilbehør, covers, etuier og andet til.

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z5 Premium er en forstørret version af Sony Xperia Z5, men i modsætning til Z5 og Z5 Compact indeholder denne telefon en 4k skærm som var den første telefon der havde dette display.

Den blev lanceret sammen med de andre til en konference tilbage i september 2015, og kom ud på det europæiske marked i november samme år.

 

Se vores udvalg til Sony Xperia Z5 Premium her

Sony Xperia Z5 tilbehør

Sony Xperia Z5

Sony Xperia Z5 er en af de nyeste udgave af Sony Xperia Z-serien. Det var den første telefon af Sony med fingeraftryks læser samt en masse andre tekniske specifikationer som var nytænkende på mange måder.

Dog blev det bekræftet i Februar 2016 at Sony Xperia Z5-serien er den sidste telefon i Z serien. Men mon ikke Sony har tænkt sig at komme med endnu nyere og endnu bedre telefoner efterfølgende.

 

Se vores udvalg til Sony Xperia Z5 her

Sony Xperia Z5 Compact Tilbehør

Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact blev introduceret for offentligheden tilbage i september 2015 sammen med de 2 andre modeller ‘Sony Xperia Z5 & Sony Xperia Z5 Premium.’

Sony Xperia Z5 Compact er en mere kompakt version af Z5 modellen, hvilket navnet også tydeliggør, dog er der ingen forskel udover størrelsesforskel på de andre 2 udgaver af telefonen.

 

Se vores udvalg til Sony Xperia Z5 Compact her

Sony Xperia Z3 Plus tilbehør

Sony Xperia Z3 Plus

Sony Xperia Z3 Plus også kendt som Sony Xperia Z4 er en nyere og forbedret version af dens forgængere Sony Xperia Z3 og Sony Xperia Z3 Compact. Sony løftede sløret for deres nye telefon tilbage i April 2015, der viste sig at der var opgraderet specifikations mæssigt, samt lavet tyndere end forgængerne. Senere på året blev telefonen tildelt prisen som den bedste Multimedie smartphone i år 2015/2016 af “European imaging and sound association”.

Se vores udvalg til Sony Xperia Z3 Plus her

Sony Xperia Z3 Tilbehør

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 blev introduceret for offentligheden tilbage i september 2014 sammen med Sony Xperia Z3 Compact modellen. Ligesom med Sony Xperia Z5-serien. Er der heller ingen forskel udover størrelse på Sony Xperia Z3 & Sony Xperia Z3 Compact.

 

Se vores udvalg til Sony Xperia Z3 her

Sony Xperia Z3 Compact Tilbehør

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact blev introduceret for offentligheden tilbage i september 2014 sammen med Sony Xperia Z3 modellen. Ligesom med Sony Xperia Z5-serien. Er der heller ingen forskel udover størrelse på Sony Xperia Z3 & Sony Xperia Z3 Compact.

 

Se vores udvalg til Sony Xperia Z3 Compact her

Sony Xperia Z2 tilbehør

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 blev lanceret tilbage i April 2014, hvor den som forgængeren Xperia Z1 var vand- og støvtæt, derudover havde den evnen til at optage 4k videoer.

 

Se vores udvalg til Sony Xperia Z2 her

Sony Xperia Z1 tilbehør

Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1 blev lanceret tilbage i september 2013. Med et 20,7 megapixel kamera er den stadig brugbar den dag i dag.

 

Se vores udvalg til Sony Xperia Z1 her

 

Seneste Produkter til Sony Z-serien