Bluetooth Dual-driver høretelefoner – Awei

Træt af at betale overpriser for at få den lyd du ønsker? Med vores dual-driver headset, får du lyd i topklasse til en fordelagtig pris! Med dets smarte magnetiske design, kan du nemt have den rundt om halsen og tage den frem når du har brug for den.  

Dual-driver høretelefoner

Dual-driver høretelefoner er specielle, som opererer igennem i alt fire drivere. Det vil sige at hver øresnegl indeholder 2 højttalere, typisk vil det sige at en af dem spiller høje og mellem frekvenser, og den anden håndterer bassen. Denne særlige adskillelse skaber en mere rig og fyldig lyd, der gør alt slags musik og lyd bedre, samt mere realistisk.

Mindre forvrængninger og mere effektivitet

Med vores nye Dual-driver høretelefoner, får du en mere klar lyd, uden at støde på de forvrængninger man normalvis gør med almindelige høretelefoner. Den avancerede filtrering vil bedre separere lydfrekvenser fra hinanden og give dig en mere jævn og præcis lyd uanset lydstyrken. Med hele 2 drivere ekstra i hver øresnegl, vil du opleve den lydkvalitet du ønsker, da hver driver tildeles et bestemt frekvensområde, som giver en mere klar og rummelig lyd der naturligvis forbedrer din lydkvalitet.

Tekniske specifikationer

Bluetooth Version: V4,2

Bluetooth protocol: A2DP / AVRCP / HFP / HSP

Batterilevetid: 5-6 timer

Standbytid: 200 timer

CVC 6.0 – Lydreducerende teknologi som udelukker udefrakommende lyd.

Rækkevidde: 10m